BioTech USA Vegan Protein čokoláda a škorica

1×500 g, výživový doplnok - čokoláda a škorica

Ochutený rastlinný bielkovinový nápojový prášok, s práškom z bobúľ goji a acai, s múkou quinoa a so sladidlami.

Produkt už nie je dostupný Tento produkt je vypredaný a nie je na sklade dodávateľa

O produkte: BioTech USA Vegan Protein čokoláda a škorica 1×500 g, výživový doplnok - čokoláda a škorica

X41867

Hlavný popis produktu

Vegan bielkovinový komplex (ryža a hrášok) s pridanými funkčnými aminokyselinami

  • Bez cukru a laktózy*
  • Bez gluténu
  • Bez konzervačných látok
  • Bez farbív
  • Bez GMO
  • Bez aspartamu
  • S 3 druhmi superpotravinami


*V prípade produktov vo forme prášku sa tvrdenie vzťahuje na vodou riedený produkt pripravený na konzumáciu.

Vegan športovec: áno, existuje!

Túžiš po vyšportovanom tele aj pri živote na bezmäsitej diéte? S venovaním dostatočnej pozornosti, je to možné! Veľa športovcov sa bojí, že bez stravy s živočíšnym pôvodom sa nebude dariť kulturistike, a tým vyjde mnoho cvičení nazmar. Úspech mnohých slávnych športovcov to dokazuje, že nemajú pravdu. Aj ako vegan môžeš byť svalnatý, a to aj vtedy, ak si sa konzumentom rastlín stal z ozajstného dravca. Kľúčom je kvalitné doplňovanie bielkovín.

Základom je ryža a hrášok.

Potraviny rastlinného pôvodu, na rozdiel od potravín živočíšneho pôvodu, nie sú zdrojmi kompletných bielkovín: t.j. neobsahujú všetky esenciálne aminokyseliny, ktoré náš organizmus potrebuje. Našťastie ale môžeme s takzvaným kompletovaním (kombináciou rôznych zdrojov bielkovín rastlinného pôvodu) získať plnohodnotné bielkoviny. To robíme aj pri príprave Vegan Proteínu, spárovaním dvoch, navzájom sa vynikajúco doplňujúcich bielkovinových zdrojov: k ryžovým bielkovinám, chudobným na lizín, ale bohatým na aminokyseliny s obsahom síry (napr. cisteín a metionín) pridávame hráškové bielkoviny, obsahujúce menej aminokyselín s obsahom síry, ale bohaté na lizín. A tento vynikajúci základ doplňujeme aj s ďalšími extra prvkami.

+ 3 druhy superpotravín

Quinoa múka ? Quinou, hitovú surovinu reformovaných kuchýň uctievali starodávni Inkovia rovno ako matku obilia, napriek tomu, že sa jedná o tzv. falošnú obilninu. Oproti skutočným má nižší obsah uhľohydrátov, ale má vyšší obsah (o 16%) bielkovín. Popri tom je vynikajúcim zdrojom bielkovín: obsahuje draslík, vápnik, horčík a aj železo.
Prášok z bobúľ acai ? Bobule acai, pôvodne rastúce v amazonských dažďových pralesoch sú významné vďake svojej poprednej hodnoty ORAC (medzinárodná norma, ktorá určuje absorpčnú kapacitu antioxidantov v potravinách).
Prášok z bobúľ goji ? Goji bobule, ktoré sú známe tiež ako vlčie bobule, sa v Číne už dlhé tisícročia konzumujú ako afrodiziakum. Kyslasté ovocie jasnej červenej farby, ktoré pripomína zmes chuti čerešní a ostružín obsahuje 8 esenciálnych aminokyselín a veľké množstvo vitamínu C.

Upozornenie: obrázky slúžia len na ilustračné účely.

Upozornenie