HANUS ŠVÉDSKA BYLINNÁ ZMES

1×242 g, bylinná zmes

Značka: HANUS

Švédska bylinná zmes je tradičná zmes rastlinných drog pripravená z koreňov, listov, kvetov a plodov rastlín, kôry stromov, rastlinných štiav a stromových živíc domácich a exotických liečivých rastlín. Podľa návodu z nej možno pripraviť tinktúru - Švédske kvapky-Hanus.

10,59
Doprava zadarmo pri nákupe nad 19,90 € pre členov Dr.Max CLUB.

O produkte: HANUS ŠVÉDSKA BYLINNÁ ZMES 1×242 g, bylinná zmes

X00766 ADC

Hlavný popis produktu

Balenie švédska bylinná zmes 242 g obsahuje 2x papierové vrecko bylinnej zmesi po 121 g (species - 102 g, zmes rezaných rastlinných drog; Theriak -19 g zmes práškových rastlinných drog -  vo vnútri papierového vrecka). Jedno papierové vrecko zmesi umožňuje pripraviť tinktúru zmiešaním s 0,75 l alkoholu. Tinktúra je vhodná na vnútorné aj vonkajšie použitie. 

Spôsob použitia

 Bylinná zmes je vhodná na prípravu tinktúry Švédske kvapky. Obsah balenia sa zmieša s 1,5 l alkoholu. Užíva sa 1/2 až 1 čajová lyžička (2,5 až 5 ml) tinktúry 1-3x denne (maximálna denná dávka je 15 ml).

Upozornenie: Pripravená tinktúra nie je vhodná pre tehotné a dojčiace ženy, pre deti a mladistvých do 18 rokov, tiež pri hnačke, dávení, poruchách pečene, žalúdočných a dvanástorníkových vredoch a zauzlení čriev.


Upozornenie: obrázky slúžia len na ilustračné účely.