OMRON FLEX TEMP SMART Digitálny TEPLOMER

1×1 ks, digitálny teplomer

Značka: OMRON
5.0

Digitálny teplomer so zvukovým signálom. Doba merania v rekte 10 sekúnd. Pamäť posledného merania. Pružná špička. Vodotesný.

Produkt ešte nie je dostupný Tento produkt je vypredaný a ešte nepoznáme presný termín jeho naskladnenia.

7,49
Doprava zadarmo pri nákupe nad 19,90 € pre členov Dr.Max CLUB.

O produkte: OMRON FLEX TEMP SMART Digitálny TEPLOMER 1×1 ks, digitálny teplomer

X15961 ADC

Hlavný popis produktu

"Klasický" digitálny teplomer s ohybným koncom. Meranie na jedno desatiné miesto. 10 sekundové meranie (pri rektálnom meraní).
Pamäť poslednej nameranej hodnoty . Vodeodolné prevedenie. Zvukový signál. Vymeniteľná batéria. Pevné puzdro. Vhodný pre orálne, axilárne a rektálne meranie telesnej teploty.

Spôsob použitia

Teplomer je vhodný na orálne, axilárne a rektálne použitie. Má ohybný koniec - minimálne riziko poranenia sa pri meraní teploty u detí.

Stlačením tlačidla ON/OFF sa teplomer zapne, čo signalizuje krátke pípnutie. Meranie je možné uskutočniť v ústach, v konečníku, aj v podpazušnej jamke. Zvukový signál oznamuje pripravenosť teplomera a koniec merania. Je nutné dodržiavať minimálny čas merania, kým sa neozve pípnutie a prestane blikať symbol °C - meranie je ukončené. Na displeji teplomera je možné odčítať hodnotu nameranej telesnej teploty. Stlačením ON/OFF sa teplomer vypne, alebo po krátkej dobe nečinnosti sa vypne automaticky.


Upozornenie: obrázky slúžia len na ilustračné účely.