Kĺby

  (9)
Zoradiť podľa
  • TEREZIA Gelatina Plus

    1×360 cps, kĺbová výživa
    Gelatina plus obsahuje komplex hydrolyzovaného kolagénu a minerálnych látok + vitamín C pre správnu výživu a funkčnosť kĺbového aparátu. Odporúča sa ženám aj mužom v strednom a neskoršom veku, aktívnym športovcom, ľudom s nadváhou a všetkým, ktorí si chcú udržať kosti a kĺby v dobrom stave.
  • TEREZIA Gelatina Plus maritime

    1×360 cps, kĺbová výživa
    Gelatina plus maritime obsahuje kolagén s optimálnym spektrom aminokyselín získavaný z morských rýb, minerálne látky + vitamín C pre správnu výživu a podporu kĺbového systému. Odporúča sa ženám aj mužom v strednom a neskoršom veku, aktívnym športovcom, ľudom s nadváhou a všetkým, ktorí si chcú udržať kosti a kĺby v dobrom stave.
  • Dr. Max Collagen Drink

    1×30 ks, kolagénový nápoj
    Náš prémiový DR. MAX COLLAGEN DRINK obsahuje 10 000 mg čistého hydrolyzovaného kolagénu v každom vrecku. Obohatili sme ho o hyaluronát sodný, biotín, zinok, mangán a vitamín C, ktorý prispieva k tvorbe kolagénu pre normálne fungovanie pokožky, kostí a chrupaviek.
  • Na liečbu bolesti, zápalu pri poraneniach šliach a mnoho ďalších problémov.
  • Dr. Max Complex 6 Active

    1×180 tbl, výživový doplnok
    Výživový doplnok obsahuje kombináciu glukozamín sulfátu, chondroitín sulfátu, metylsulfonylmetánu (MSM), hyaluronátu sodného, kolagénu typu II a vitamínu C.
  • Dr. Max Complex 3 Active

    1×180 tbl, výživový doplnok
    Výživový doplnok obsahuje kombináciu glukozamín sulfátu, chondroitín sulfátu, metylsulfonylmetánu (MSM) a vitamínu C.
  • 5.0
    (1)
    Náplasť na úľavu od bolesti, ktorá využíva blahodarné účinky bylinných prísad a príjemný pocit tepla.
  • Dr. Max Complex 6 Active XXL

    1×270 tbl, výživový doplnok
    Výživový doplnok obsahuje kombináciu glukozamín sulfátu, chondroitín sulfátu, metylsulfonylmetánu (MSM), hyaluronátu sodného, kolagénu typu II a vitamínu C vo výhodnom XXL balení.
  • Gymbeam zralocia chrupavka 90cps

    90 kapsúl bez príchute
    Žraločia chrupavka je prírodná kĺbová výživa, ktorá slúži ako prevencia pre zachovanie zdravých kĺbov nielen u športovcov. Je to komplex mukopolysacharidov s obsahom bielkovinových a nebielkovinových substancií, ktoré predstavujú základné zložky spojivových tkanív - kostí, väzov a šliach.
    Kĺby

    Kĺby