Hlavný popis produktu
Nitrilové rukavice IDEAL3
Nitrilové rukavice IDEAL3 sú vyrobené zo 100 % syntetického nitrilu. Rukavice neobsahujú prášok ani latex a nespôsobujú alergické reakcie. Veľmi ľahko sa nosia a po krátkom čase sa prispôsobia vašej ruke.
Vlastnosti
- Univerzálne klasické nitrilové rukavice pre mnoho činností
- Zdrsnené končeky prstov pre lepší úchop a citlivosť
- Veľmi príjemne sa nosia a nespôsobujú alergické reakcie
- Vnútorná povrchová úprava pre rýchle a jednoduché nasadenie
- Zvýšená odolnosť voči mnohým chemikáliám
Pružnosť
Nitrilové rukavice IDEAL3 sa môže natiahnuť na viac ako päťnásobok svojej pôvodnej dĺžky.
Odolnosť proti prieniku tekutín
Nitrilové rukavice IDEAL3 majú veľmi dobrú odolnosť voči tekutinám. Testovali sme odolnosť a sledovali sme: tvar rukavíc, priepustnosť materiálu a pružnosť.
Vydržia min. 60 min..: epoxidová živica, fermež, hydroxid sodný, izopropanol, kyselina chlorovodíková, alkohol, motorový olej, nafta, odmasťovač, perchlóretylén, savo, supermafrasol, stolový olej, riedidlo 6006, technický benzín.
Neodolajú ani 15 minút.: acetón, toluén, riedidlo 6000.
Odolnosť proti prepichnutiu
Materiál nitrilových rukavic IDEAL3 dosahuje hrúbku až 0,10 mm a poskytuje tak primeranú ochranu pri práci. Vzhľadom na svoju hrúbku majú rukavice priemernú odolnosť proti prepichnutiu.
Špecifikácia
Dĺžka (mm) | min. 220 (XS, S), min. 230 (M, L, XL) |
Šírka (mm) | XS – 70 ± 10 |
S – 80 ± 10 | |
M – 95 ± 10 | |
L – 110 ± 10 | |
XL – 120 ± 10 | |
Hrúbka (mm) | prsty: 0.10 ± 0.02 (typická hodnota 0.08 – 0.10) |
dlaň: 0.08 ± 0.02 (typická hodnota 0.06 – 0.08) | |
Predĺženie do pretrhnutia (%) | min. 500 |
Pevnosť v ťahu (MPa) | min. 14 |
AQL | 1.5 |
Normy a nariadenia
Všeobecné | PPER (EU) 2016/425 Cat. III |
Všeobecné | CE2777 |
Všeobecné | EN 16523-1:2015+A1:2018 |
Všeobecné | EN ISO 374-1:2016+A1:2018 |
Všeobecné | EN ISO 374-4:2019 |
Všeobecné | EN ISO 374-5:2016 |
Zdravotníctvo | MDR(EU) 2017/745 |
Zdravotníctvo | EN455 |
Potravinárstvo | EC 1935/2004 |
Potravinárstvo | EC 2023/2006 |
Potravinárstvo | EU 10/2011 |