Nový vernostný program Dr. Max CLUB. Zákazník získa viac

11. 3. 2019 · 3 minúty na prečítanie
Bratislava 28. februára 2019 – Dr. Max mení svoj vernostný program. Kľúčovou zmenou, ktorá prichádza od 1. marca 2019 je prehľadná ponuka 4 úrovní zľavy a spôsob zbierania bodov na vernostnú kartu. Zákazníci si budú môcť sami určiť kedy si zľavu z nákupu uplatnia. Podľa počtu nazbieraných bodov z nákupov voľnopredajného sortimentu na vernostnej karte môžu členovia Dr. Max CLUBu získať zľavu až do výšky 20 %
.

Nová mechanika zbierania bodov z nákupov voľnopredajného sortimentu je veľmi prehľadná a úplne transparentná. Zákazník za každé celé 1 euro nákupu získa 1 bod, ktorý sa mu pripíše na jeho vernostnú kartu. Nazbierané body pri ďalšom nákupe môže premeniť na jednorazovú zľavu, ktorej výška závisí od počtu získaných bodov. Zľavy sú odstupňované v štyroch úrovniach S, M, L a XL.

„Snažíme sa neustále prinášať inovácie v lekárenskom segmente a zlepšovať naše služby pre pacientov. A keďže nám záleží na spokojnosti našich zákazníkov počúvame ich názory a snažíme sa prispôsobovať im naše služby a ponuku. Aj hlasy našich pacientov nás primäli k rozhodnutiu zmeniť a vylepšiť vernostný program. Výsledkom je prehľadnejší systém zbierania bodov a zároveň možnosti uplatňovania zliav z nákupov pre verných zákazníkov,“ vysvetlil Andrej Križan, komerčný riaditeľ Dr. Max Slovensko.

Zákazníci si jednorazovú zľavu z nákupu môžu uplatniť pri nasledujúcom nákupe, po ktorom im boli pripísané body na vernostnú kartu, a tým sa kvalifikovali do niektorej z úrovní zľavy. Je potom na voľbe zákazníkov, či si uplatnia zľavu hneď po dosiahnutí prvej úrovne S (30 bodov a nárok na 5 % zľavu) alebo budú v zbieraní bodov pokračovať do vyššej. Najvyššia možná zľava, ktorú si môžu zákazníci uplatniť je potom až vo výšky 20 % z nákupu, a to pri nazbieraní 300 bodov na vernostnej karte. „Pri nákupe, kedy si zákazník uplatní zľavu platí, že sa mu body z tohto nákupu na vernostnú kartu nepripisujú. Hodnota nákupu, pri ktorom si zákazníci uplatnia zľavu, je potom ohraničená do výšky 100 eur s DPH,“ priblížil nové pravidlá vernostného programu Dr,Max CLUB Andrej Križan.

Proces zbierania bodov na vernostnú kartu a následné uplatňovanie príslušnej jednorazovej zľavy z nákupu je neustále sa opakujúci proces, ktorý môžu podľa svojej vôle a potrieb členovia vernostného programu využívať.

Pri nákupe v online lekární Dr. Max potom platia individuálne pravidlá vernostného programu. V e-shope sa zákazníkom body za nákup iba pripisujú, nie je možné uplatniť si zľavu. Na čerpanie bodov nazbieraných prostredníctvom nákupov v online lekárni však stačí, ak zákazníci navštívia ktorúkoľvek, z aktuálne 300 lekární Dr. Max na Slovensku, a preukážu sa vernostnou kartou.

Okrem atraktívnych zliav z nákupov voľnopredajných produktov naďalej prináša vernostný program Dr,Max CLUB svojím verným zákazníkom aj výhody, na ktoré sú dlhodobo zvyknutí.  Použitím vernostnej karty pri výbere liekov predpísaných na recept môžu zákazníci získať zľavu z doplatku až do výšky 50 %. Každý mesiac je pre zákazníkov pripravená ponuka pri nakúpe vybraných produktov za zvýhodnené ceny.

Na zákazníkov myslíme aj v deň ich sviatkov. Členovia vernostného programu v deň narodenín alebo menín dostanú SMS s kódom na zľavu v hodnote až do výšky 30 %. A v neposlednom rade, vďaka pravidelne organizovaným odborným kampaniam v lekárňach Dr. Max, môžu zákazníci, ktorí sú členmi vernostného programu Dr. Max CLUB získať širšie odborné poradenstvo pre podporu ich zdravia.

Modelový príklad uplatnenia zľavy v lekárni Dr. Max