Dr. Max je najatraktívnejší zamestnávateľ roka 2018

31. 1. 2019 · 2 minúty na prečítanie
Bratislava 31. januára 2019 –  V poradí 7. ročník prestížnej ankety Najzamestnávateľ spoznal svojich víťazov. Najlepším zamestnávateľom na Slovensku v roku 2018 v kategórii Nemocnice a zdravotná starostlivosť sa stali lekárne Dr. Max, ktoré týmto potvrdili 1. miesto v súťaži v minulom roku. Do verejného hodnotenia firiem sa tento rok zapojilo 13 693 hlasujúcich.

O konečnom poradí firiem rozhodovala široká verejnosť, pričom ľudia v prestížnej ankete vyberali zo 196 spoločností v 10 kategóriách. Najvyššie ocenenie v kategórii nemocnice a zdravotná starostlivosť získala spoločnosť Dr. Max. Kľúčové parametre, ktoré rozhodli o prvenstve lekárenskej spoločnosti boli pritom silná a známa značka, platové ohodnotenie, benefity a v neposlednom rade dobré meno spoločnosti.

Dr. Max je lídrom na trhu lekární na Slovensku, udáva trendy, tvorí inovácie a inšpiruje celý segment. Zároveň prináša významný priestor pre rozvoj zamestnancov a široké spektrum benefitov. Lekárne Dr. Max sú zároveň najväčším zamestnávateľom v odbore a prinášajú prácu do všetkých regiónov Slovenska.

„Získať titul od verejnosti, navyše druhýkrát v rade, je naozaj krásne a veľmi si toho vážime. Ocenenie však patrí v prvom rade všetkým mojim kolegom. Za úspechom v prestížnej ankete, ale aj tým na poli lekárenskej starostlivosti stoja totiž naši zamestnanci. Oni sú tí, ktorí vytvárajú firemnú kultúru spoločnosti a príjemné pracovné prostredie. Umiestnenie v tejto ankete je pre nás zároveň veľkým záväzkom a motiváciou, aby sme naplnili očakávania ľudí aj do budúcna,“ uviedla Magdaléna Vrťová, riaditeľka ľudských zdrojov v lekárňach Dr. Max na Slovensku.

Cieľom prestížnej celoslovenskej ankety Najatraktívnejší zamestnávateľ, ktorú zastrešuje spoločnosť Profesia, je ukázať, ako sú jednotlivé firmy na Slovensku vnímané z pohľadu verejnosti. Odráža vnímanie kultúry, imidžu, atmosféry či benefitov firiem pôsobiacich v krajine. Výsledkom je rebríček, ktorý môže pomôcť v lepšej orientácii budúcim uchádzačom o zamestnanie v danom sektore, respektíve u daného zamestnávateľa.